Комоли: Очаквайте още попълнения в Ливърпул


Н. Гавазов

Директорът на футбола в Ливърпул Деймиън Комоли, веднага след снощния трансфер на Чарли Адам обеща още нови попълнения през това лято, съобщава официалният сайт на „мърсисайдци". Както е известно, късно снощи сагата с бившия полузащитник на Блекпул завърши и шотландецът стана вторият играч през настоящия трансферен прозорец, който пристига на „Анфийлд", след като преди това „червените" подписаха с младежкия национал на Англия Джордан Хендерсън.

„Ние сме много доволни, защото и двете попълнения бяха приоритетни в нашия списък. Когато се навлезе в трансферния прозорец, винаги има X брой цели, но много е рядко да бъдат изпълнени всичките. До този момент се справяме много добре и аз съм сигурен, че ще има още движение, поне с още няколко играчи ще подпишем", цитира официалният сайт на Ливърпул думите на Комоли.

„Няма как да не съм доволен. Преследваме Адам от края на януари, и въпреки, че не успяхме да го привлечем, не се отказахме и запазихме нашия интерес, защото знаем, че е качествен играч. Знаехме също така, че той е много запален да дойде тук и да носи фланелката на Ливърпул. Направихме всичко възможно да го доведем и успяхме. Ние сме щастливи", допълва футболният бос.

 

106