Юнайтед може да се подсили с хондураски национал


Н. Гавазов

Хондураският защитник на Селтик Емилио Исагире може да попълни редиците на Манчестър Юнайтед, съобщава The Daily Mail. Както стана известно вече, в началото на юли „червените дяволи" ще проведат разговори с шотландският гранд относно евентуалния трансфер на 26-годишния играч, чиято цена се смята, че е около 6,5 милиона паунда. Интерес към национала на Хондурас има също така от Нюкасъл, Ливърпул и Арсенал, но според специалистите, с най-големи шансове е отбора воден от Сър Алекс.

„Аз мога да потвърдя, че това е стопроцентова истина и тя се заключава във факта, че Юнайтед проявява интерес към мен. Вече зная, че Сър Алекс се е срещнал лично с ръководството на Селтик и двете страни са се разбрали за втора среща в началото на юли. Нека почакаме и да видим какво ще се случи", цитира изданието думите на Исагире.

Тези думи обаче са в пълно противоречие с изказването агента на играча, който вчера заяви, че клиентът му ще си изпълни ангажиментите към настоящия си клуб.

„Мога да кажа на всички фенове на клуба, че Емилио няма намерение да понижава нивото си, според което той е най-добрия чужденец в Шотландия. Ние планираме той да изпълни договора си и не е реално в момента да говорим за продажба", заяви вчера Марко Суасо за Daily Record.

 

91