Юнайтед няма да продава Нани


Н. Гавазов

Според информация на Press Association Sport , Манчестър Юнайтед, независимо от привличането на полузащитника на националния отбор на Англия Ашли Йънг, няма да се разделя с Нани. Както е известно, според многочислените спекулации в пресата, поругалецът, който записа най-много асистенции във Висшата лига на Англия през изминалия сезон може да напусне „Олд Трафорд" и както се очаква, кандидатите за подписа на 24-годишния полузащитник не са малко.

Повод за появата на тези слухове стана отпадането на Нани от титулярния състав на „червените дяволи" след завръщането на Антонио Валенсия от дълговременна контузия, а привличането на Йънг наля още вода в мелницата от спекулации.

Според изданието, независимо от това какво се пише в пресата, Юнайтед просто се придържа към своята политика за изграждане на отбора и този процес не включва освобождаването на играча. Както се очаква, веднага след отпуската на играчите Сър Алекс смята да увери Нани, че португалеца фигурира в неговите планове и ще разчита на услугите му през новия сезон.

Очаква се обаче да напуснат няколко играча, сред които са Дарън Гибсън и Уесли Браун, които трудно бихме си представили в отбора след август. Не е изключено и Джони Евънс да си тръгне, от чиито услуги се интересува Уулвърхемптън.

 

116