Валенсия: Не се чувствам застрашен от трансфера на Йънг


Н. Гавазов

Крилото на Манчестър Юнайтед Антонио Валения не се смята застрашен от новия си съотборник в отбора на „червените дяволи" Ашли Йънг. Както е известно, вчера 25-годишният национал на Англия, който през последните четири години защитаваше цветовете на Астън Вила подписа дългосрочен договор с 19-кратният шампион на Англия.

Въпреки, че този трансфер ще доведе до потенциална конкуренция за място в стартовия състав, бившият играч на Уигън смята, че е щастлив от пристигането на Йънг на „Олд Трафорд" и не се смята по никакъв начин за застрашен от този факт.

„Чух по новините за трансфера, но ако очаквате да кажа, че се страхувам, отговорът ми е „не". Сезонът е дълъг и при Сър Алекс всеки футболист получава своя шанс за изява. Ашли е добър футболист и вярвам, че той ще помогне да постигнем още по-големи успехи през следващата ни кампания. Що се отнася до мен, аз имам още две години до края на договора си в Юнайтед и съм убеден, че ще ги изпълня докрай. И може би още няколко години отгоре", заяви Валенсия за Diario Hoy.

 

104