Насри остава, ако Арсенал увеличи заплатата му


Н. Гавазов

Полузащитникът на Арсенал Самир Насри е поискал годишна заплата в размер на 6 милиона паунда, за да преподпише договора си с клуба, съобщава новината The Mirror. По този начин, французинът ще стане най-скъпоплатеният футболист на лондончани Както е известно, договорът на играча изтича след една година и от ръководството на клуба правят всичко възможно да го убедят да удължи контракта си. Претенциите на Насри обаче са прекалено високи и са в противоречие с политиката на „артилеристите" по отношение на възнагражденията на играчите, което може да провали преговорите.

Според изданието, очаква се в близките дни Насри да има среща с мениджъра Арсен Венгер, на която да обсъдят възможностите за решаване на този проблем.

"Истина е, че има няколко отбора, които проявяват интерес към Самир, но в момента не е необходимо да ги назовавам. Излишно е да наливаме вода в мелницата от слухове. Преди да мислим за трансфер в други отбори, ще трябва да проведем разговор с ръководството на Арсенал, за за уточним какво мислят те по въпроса", заяви агентът на играча Алан Милиячо.

 

188