Ливърпул започва преговори за Чарли Адам


Н. Гавазов

До няколко дни Ливърпул ще започне преговори за привличането на капитана на Блекпул Чарли Адам, съобщава Sky Sports. Както е известно, благодарение на своята ярка игра през изминалия сезон, шотландският национал привлече към себе си вниманието на много клубове от Висшата лига на Англия. Единствено чудо остави през зимата Адам на „Блумфийлд Роуд", но според Sky Sports, сега по всичко изглежда, че 25-годишният футболист ще напусне „мандарините".

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш през миналата седмица успя успешно да завърши сделката по привличането на Джордан Хендерсън. Според мнението на наставника на „мърсисайдци", средната линия на неговия отбор се нуждае от още укрепване и сега той смята да привлече в редиците на водения от него отбор своя сънародник.

Според информация на медията, преговорите с капитана на Блекпул и клуба му ще започнат в началото на следващата седмица и е напълно възможно да завършат до няколко дни. Интерес към Чарли Адам има и от страна на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, които обаче на този етап не са предприели никакви действия по отношение на играча.

 

121