Нотингам преговаря със Стив Макларън


Н. Гавазов

Нотингам Форест официално потвърди, че разтрогнал контракта си с досегашния мениджър на тима Били Дейвис и едновременно с тази новина съобщи, че е започнал преговори с бившия селекционер на националния отбор на Англия Стив Макларън. Както е известно, Дейвис, който по-рано бе начело на Престън и Дарби Каунти, пое Нотингам през януари 2009 година, когато „горските" се намираха в зоната на изпадащите и още в своя първи сезон успя да ги класира за финалния плейоф за класиране във Висшата лига на Англия, където отстъпи на Блекпул.

През изминалия сезон Били Дейвис също класира Нотингам за плейифитае за класиране в Премиершип, където отстъпи отново - този път на Суонзи Сити. Специалистът постоянно се оплакваше, че му се пречи на работата и янам думата относно трансферната политика на клуба и в пресата се появиха спекулации за възможното му уволнение, които станаха факт вчера.

Едновременно с това, Нотингам потвърди новината, че преговаря със Стив Макларън, а всезнаещият The Sun цитира свой източник от обкръжението на специалиста, според който, бившият селекционер на Англия ще поеме Форест.


"Макларън е сред основните кандидати за поста. Той отчаяно иска да се върне към треньорството и да поеме някой добър отбор. За Стив е истинско предизвикателство, че ще може да води Нотингам и той е готов да го приеме", съобщава информаторът на The Sun.

 

150