Агент: Тевес е зависим от семейството си


Н. Гавазов

Карлос Тевес е доволен от живота си в Манчестър Сити и ако семейството му дойде да живее в Англия, аржентинският национал няма да мисли за напускане на Острова, съобщи агента на нападателя на „гражданите" Киа Джурабчиян. Както е известно, в средата на миналия сезон Тевес поиска да бъде обявен за трансфер, за да бъде по-близо до близките си, които не желаят да се преместят в Англия.

Въпреки, че аржентинеца е капитан и голмайстор на своя отбор, мнозина продължават да го свързват с напускане на Ийстланд през лятото и преминаването му в Аржентина или Испания. Тези слухове се засилиха отново в началото на седмицата, когато Тевес заяви, че не се чувства щастлив в Манчестър и не харесва Англия като страна, където не може да свикне с начина на живот там.

Неговият представител обаче веднага реагира, заявявайки че клиента му ще остане в Сити.

„Трудно е да говорим за оферти. Карлос е голям играч, който винаги ще привлича вниманието на големите клубове. Но лично той имаше един добър сезон в Сити и е напълно доволен от сегашното си положение. Наистина, всичко се свежда до семейството му. Ако те се чувстват комфортно при едно преместване в Манчестър, той има шансове да остане там за дълги години. Тевес е един от първите, който се присъедини към проекта на Сити и има амбицията отбора му да спечели титла в Англия и Шампионската лига. Той иска да помогне това да се случи", цитира Sky Sports думите на Джурабчиян.

 

87