Юнайтед прекрати преговорите с Валенсия


Н. Гавазов

Ръководството на Манчестър Юнайтед започна преговори по удължаване на сегашния договор на полузащитника на отбора Антонио Валенсия, съобщава информацията Daily Mail. Според изданието обаче, разговорите са навлезли в задънена улица, поради искането на еквадорския национал да получи правата върху своето изображение. Играчът се намира в средата на своя четиригодишен контракт с „червените дяволи", който той подписа през 2009 година, когато дойде от Уигън срещу сумата от 16 милиона паунда.

Юнайтед е готов да подобри договора на полузащитника си, който в момента получава на седмица по 50 000 в английска валута, но преговорите бяха прекратени, след като неговите представители изненадващо поискаха в договора да бъде включена точка относно изображенията на играча, от които той да генерира допълнителни приходи.

Изпълнителният директор на клуба Дейвид Гил категорично отказал да направи това, но все пак, ръководството на Юнайтед е оптимистично настроено и се надява да постигне компромис с 25-годишния Валенсия.

 

91