Потър: Очевидно не съм направил всичко както трябва


Н. Гавазов

Мениджърът на Челси Греъм Потър говори за представянето на тима.

"Мисля, че винаги искаме да се бием. Трябва да приемем ситуацията такава, каквато е и да анализираме всичко в края на сезона. Още не е и половината от сезона. Предстои ни мач за Купата, в който искаме да се покажем добре.

Разбира се, че искаме да отидем по-далеч. Очевидно ни очаква труден двубой, но в четвъртък видяхте, че играхме равностойно с Манчестър Сити в моменти и показахме добър футбол. Трябва да направим същото и да се опитаме да играем още по-добре.

Имаше ли разговор с ръководството за евентуален сезон без трофеи? Не. Опитваме се да ставаме по-добри всеки ден. Работим за подобряване на тима. Признавам, че отборът не игра така, както бихме искали. Има много причини за това. Не мога да седя тук и да казвам, че съм перфектен. Очевидно не съм направил всичко както трябва.

Но в същото време има фактори, които трябва да се вземат предвид. Нека други хора го оценят. За мен въпросът е да разберем как можем да станем по-добри. В края на сезона ще оценим всичко, което се случи“, заяви Потър.

608