Тевес остава в Сити


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини разкри, че звездата на отбора Карлос Тевес ще продължи да защитава цветовете на отбора и през следващия сезон. Както е известно, аржентинският национал връчи искане за трансфер по-рано през този сезон и въпреки, че по-късно го оттегли, спекулациите за неговото напускане продължиха през цялата година.

Веднага след победата тази вечер над Сток Сити с 3:0, Мачнини съобщи пред Sky Sports, че Тевес остава в отбора и ще продължи да изпълнява ангажиментите си към клуба.

„Той вкара 21 гола и аз продължавам да казвам, че това е важен играч. Преди да започне срещата със Сток, той дойде при мен, за да ми съобщи, че остава в отбора" цитира Sky Sports думите на Манчини.

„Той е фантастичен като футболист и фантастичен като нападател. Неговото поведение беше проблематично през декември, но всеки човек може да се промени. Предполагам, че се чувства добре тук, още повече, че през следващата година Сити ще играе в Шампионска лига" допълва наставника на"гражданите".

92