Уилшър: Венгер, Капело и Пиърс да се разбират за мен


Н. Гавазов

19-годишният полузащитник на Арсенал Джек Уилшър потвърди, че ще играе за националния отбор на Англия на стартиращото през юни в Дания Европейско първенство по футбол за младежи. Той заяви също така, че никога няма да се откаже да защитава цветовете на своята страна и не планира да си дава почивка след края на сезона във Висшата лига на Англия.

Селекционерът на младежката формация на „Трите лъва" Стюърт Пиърс обяви вчера разширения състав от 40 играчи, от който на 1 юни ще трябва да обяви окончателния списък от 23-та на които ще може да разчита. Със сигурност това ще предизвика недоволството на Арсен Венгер, който се опасява, че младият футболист ще прегори и ще натрупа прекалено много мачове за сезона, което няма да му позволи да бъде пълноценен в изявите си през следващата кампания на Арсенал.

„Ако бъда избран да участвам на Европейското, аз няма да откажа и ще играя за отбора. Нека Венгер, Капело и Пиърс се разбират помежду си, но аз никога няма да кажа „не", цитира FourFourTwo думите на Уилшър.

 

93