Малуда: Челси е в състояние да спечели титлата


Н. Гавазов

Крилото на Челси Флоран Малуда смята, че Манчестър Юнайтед не се намира в най-добрата си форма и е започнал да се огъва под силния натиск на неговия отбор. Както е известно, разликата между двата тима от 15 точки през март бе стопена и в момента е само три. При победа в предстоящия мач на "Олд Трафорд", "сините" от Лондон ще изместят своя противник на върха в класирането и по този начин ще направят голяма крачка към защита на титлата си.

„Всичко се получава много добре до момента и имаме реални шансове да спечелим титлата във Висшата лига. Ние бяхме трети и целта ни беше да изместим Арсенал. Играхме мач за мач и постигахме победи. Надявахме се Юнайтед да допусне грешка и да загуби точки, изоставането ни от тях беше наистина много голямо", цитира The Mirror думите на Малуда.

"Предстои ни много важен мач в неделя. Това е един от онези двубои, в които напрежението е огромно. Аз лично се радвам, когато играем подобни мачове. Вярвам, че ще дадем най-доброто от себе си и ще се представим на много добро ниво", допълва френският национал.

 

92