Райт: Сезонът може да завърши със сълзи за Юнайтед


Н. Гавазов

Бившият нападател на Арсенал Йън Райт сподели в своята колонка в The Sun , че мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е на път да спечели "брилянтен" дубъл със своя отбор, спечелвайки Шампионската лига и Висшата лига на Англия, което в годината, в която се навършват 25 сезона начело на "червените дяволи" ще бъде голям подарък за превърналият се в жива легенда шотландски специалист. В същото време, Райт предупреди, че Сър Алекс може да се окаже с празни ръце след края на сезона.

"Тази кампания може да приключи със сълзи за Юнайтед. Те се намират в страхотна позиция да се класират за финал в Шампионската лига, след като победиха с 2:0 Шалке в Германия и аз съм убеден, че ще успеят да се класират за финала, но как ще се противопоставят там на испанците?», пише Райт.

"Червените дяволи" разочароваха срещу Арсенал и няма никакво съмнение, че бившия ми отбор заслужаваше победата. Сега Юнайтед има преднина само от три точки пред втория в класирането Челси. Според мен обаче,  "сините" са лек фаворит за титлата и няма какво друго да си помислиш, след като на 1 март 15 точки разделяха двата отбора. Челси ще гостува на "Олд Трафорд" през този уикенд и ако победи, ще ги измести от първото място", допълва бившият нападател на Арсенал.

 

89