Карагър: Загубата на Арсенал ще се помни в бъдеще


Н. Гавазов

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър, сега експерт в британската телевизия, говори за поражението на Арсенал при гостуването на Нюкасъл от предпоследния кръг на първенството на Англия.

"Мачът с Нюкасъл бе ужасен. Въпреки че съм голям привърженик на Микел Артета и подбора му на играчи, нищо не се променя с времето, уморих се да говоря едни и същи неща за Арсенал. Вече започвам да се разболявам от това.

Навремето обичахме да гледаме младите играчи в този отбор, което им вдъхваше малко удоволствие. Дори феновете на клуба се примириха с факта, че Арсенал не претендира за трофеи, но да не попаднат в Шампионска лига може да бъде удар за тях.

Да се ​​покаже такъв депресиращ футбол през първото полувреме и да не се промени нищо след почивката дори не е за резултата, а за качеството на играта. Играчите на Арсенал бяха ужасни още от първата минута. Мисля, че това не е проблем само на този сезон и в бъдеще такъв резултат може да се помни. Този сезон Арсенал имаше голямо предимство - отсъствието на мачове в евротурнирите в седмичния цикъл и те не успяха да се възползват от това“, заяви Карагър.

748