Сър Алекс: През лятото ще привлечем трима нови играчи


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че през летния трансферен прозорец той смята да подсили отбора с трима нови футболисти. Освен това, той подчерта, че клубното ръководство има намерение да заложи на изцяло млади и перспективни футболисти, което всъщност е част от философията на клуба.

„Ние сме си поставили определени цели през летния трансферен прозорец. Със сигурност при нас ще се появят двама - трима нови играчи. Семейство Глейзър винаги е поддържало треньорския щаб в стремежа си да бъде усилен отбора", заяви Сър Алекс за Sky Sports.

"Хубавото в цялата работа е, че ние залагаме на млади играчи, такива като Ернандес. В последните осем години успяхме да привлечем редица млади таланти, като Роналдо и Рууни. Не мисля, че трябва да сменяме своя стил на работа. Ще продължим да купуваме играчи - това е вън от всякакво съмнение. Когато имаме шансове да получим даден играч и преценим, че той е подходящ за отбора, тогава ние ще действаме", допълва шотландският специалист.

 

91