Ричардс ще спи в кислородна камера, за да се възстанови за мача с Юнайтед


Н. Гавазов

Десният защитник на Манчестър Сити Мика Ричардс смята да разположи у дома си кислородна камера и да спи в нея, за да успее да се възстанови за полуфинала за Купата на Англия срещу Манчестър Юнайтед. Както е известно, играчът получи контузия на подколянното сухожилие в срещата на националния отбор на Англия за младежи, срещу своите връстници от Дания и според прогнозите, той ще бъде извън строя за около месец.

На 16 април Сити се изправя на „Уембли" срещу своя градски съперник Юнайтед и ще се опита да се класира за първи път от 1981 година насам за финал в най-стария футболен турнир в света и Ричардс е готов да направи всичко възможно, за да излезе на терена.

„Аз съм готов да изляза на терена и ще направя всичко възможно да съм готов за мача. Някои наши играчи използваха кислородни камери, за да се възстановят по-бързо след травмите и аз смятам да направя същото. Дори съм готов да спя вътре в нея, ако се наложи. Искам да съм готово за мача с Юнайтед, защото това е отличен шанс за нас", цитира Guardian думите на Ричардс.

 

96