Трипиър разкритикува Леви


Н. Гавазов

Защитникът на Нюкасъл Кийрън Трипиър се нахвърли срещу бившия президент на Тотнъм Даниел Леви.

След като прекара две години и половина в Атлетико Мадрид, Трипиър се завърна в родината си по-рано през януари, за да се присъедини към Нюкасъл.

През 2019 г. Тотнъм успя да получи £20 милиона от продажбата на намалилия оборотите англичанин, но Кийрън дори се радваше на заминаването си в чужбина. Това, което разстрои английския защитник, бе желанието на Леви да се отърве от него преди края на сезона.

"Като футболист давате всичко от себе си, но понякога просто не успявате. Същото бе и с мен, въпреки че Маурисио Почетино продължи да ме поставя в отбора.

След финала на Шампионска лига почувствах, че е точният момент за смяна на обстановката. Медиите не бяха на моя страна и трябваше да напусна Англия, за да прочистя ума си. Никога не поглеждах назад.

Какво ме вбеси... Във футбола хората говорят и винаги има слухове, но знам на 100 процента, че два месеца преди края на сезона Даниел започна да ме предлага на други клубове. Този факт ме ядоса най-много.

Знаех със сигурност, че това се случва, затова разбрах, че времето ми изтича. Играх за моите съотборници и фенове, но също така знаех, че те не искат да ме виждат тук", заяви Трипиър.

473