Ръководството на Вила защити Улие


Н. Гавазов

Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие ще остане на своя пост, въпреки слабото представяне на бирмингамци и призивите от страна на феновете той да бъде уволнен, съобава новината The Mirror. Както е известно, представянето на бирмингамци е трагично и през уикенда тимът загуби домакинството си на Уулвърхемптън с 0:1, което е четвърто поражение в последните седем мача във всички турнири и закономрно отборът на Стилиян Петров се намира само на точка над зоната на изпадащите и тимът е сериозно застрашен да напусне Висшата лига.

Вчера феновете на отбора поискаха Улие да напусне веднага поста си, но французинът отказа да го направи. От своя страна клубният собственик Ранди Ларнър продължава да подкрепя бившия мениджър на Ливърпул и отказа да го уволни.

"Разочарованието от загубата е наистина много голямо, но това не променя нищо. Ние продължаваме да работим заедно и както знаете имаме дългосрочна стратегия. Важно е всички да сме единни. Улие остава, няма никакви въпросителни около неговото бъдеще", цитира The Mirror думите на Ларнър.

 

131