Бербатов: Солскяер губи подкрепата на феновете


Н. Гавазов

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели мнението си за ситуацията с мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер. По-рано многократно се съобщаваше за евентуално уволнение на Солскяер, но засега норвежецът продължава да работи с отбора. Според слуховете Солскяер може да бъде заменен от наставника на Лестър Сити Брендън Роджърс.

"Роджърс върши добра работа в Лестър. Има опит с топ клубове, Ливърпул и Селтик. Той има автобиография за работата. Но честно казано, писна ми да говоря за слухове. Независимо дали това ще се случи или не, за колко треньори вече говорихме, че могат да заменят Оле? Ще видим до края на сезона как ще се развие всичко. Всичко може да се промени.

Очевидно Бордът на директорите се доверява на Солскяер. Въпросът е дали ще се съобразят с обществеността и феновете, които искат да го уволнят? Или ще продължат да му вярват? Ще бъде интересно. Напоследък Солскяер губи подкрепата на феновете. Мисля, че ръководството все пак ще последва примера на феновете и ще го уволни“, заяви Бербатов.

327