Клоп: Нито са секунда не съм търкал ръцете си


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че проблемите в защитата на Манчестър Юнайтед не предизвикват голямо безпокойство преди неделния мач от Висшата лига.

По-рано легендата на Юнайтед Пол Скоулс се изказа много остро за играта на "червените дяволи" през  първото полувреме на мача от Шампионска лига срещу Аталанта.

Скоулс дори каза, че Клоп "потрива ръце", докато е гледал играта н Юнайтед, но Юрген, чийто отбор отбеляза 30 гола в последните си девет мача, не очаква пътуването до "Олд Трафорд"  да бъде лесно.

"Нито за секунда не съм търкал ръцете си.  Аталанта създаде проблеми на Юнайтед през първото полувреме, но въпреки това Юнайтед имаше три чисти шанса.

Второто полувреме бе демонстрация на пълната сила на Юнайтед. Те влязоха в играта и с уменията си могат да създадат проблеми на всеки отбор, особено когато противникът спре да играе футбол, както Аталанта направи това.

Подготвям отбора за труден мач срещу наистина добър съперник. През последните три дни им разказвах за Манчестър Юнайтед, Битката за Великобритания и всичко това. Заедно сме достатъчно дълго, за да осъзнаем важността на този мач.

Манчестър Юнайтед не е твърде доволен от резултатите си, но всички знаем, че са способни на невероятни неща", заяви Клоп.

207