Сър Кени не е изненадан, че Джерард е свързван с Нюкасъл


Н. Гавазов

Легендата на Ливърпул Сър Кени Далглиш заяви, че не е изненадан от слуховете, които свързват мениджъра на Рейнджърс Стивън Джерард в Нюкасъл.

Според слуховете,  41-годишният Джерард е един от кандидатите, разглеждани от новите собственици на Нюкасъл да заместят Стив Брус.

Сър Далглиш изобщо не е изненадан, предвид успеха на Джерард в Глазгоу, но Кени е уверен, че Стивън ще мисли само за сегашния си отбор, докато получи предложение за работа.

"Не съм изненадан, че Стивън Джерард е свързван с Нюкасъл. Но преди всичко си струва да споменем, че Стив Брус е техен мениджър в момента и всички ние трябва да го уважаваме.

Спекулациите се развихрят откакто клубът им бе придобит от  новите собственици от Саудитска Арабия. Ще бъда изумен, ако наставникът на Рейнджърс не бе сред имената, за които се сещат.

Феновете на Нюкасъл са развълнувани от бъдещето. Те имат истинско чувство на оптимизъм след всичките тези години при предишния собственик Майк Ашли.

Ще успеят ли да получат Стивън Джерард? Той е страхотен в Рейнджърс. Той спечели първата титла на своя клуб в шотландската Висша лига от 10 години, когато изглеждаше, че Селтик ще бъде шампион за 10 -ти пореден път.

Той също така направи големи крачки в Европа. Затова го свързват с Нюкасъл. Но в момента Стивън няма да обърне внимание на това, което се случва на "Сейнт Джеймсис Парк."

Той ще се фокусира само върху Рейнджърс и ще има голям мач срещу Хартс в събота. Те победиха Хибс на "Айброкс"  миналата седмица и ще бъдат решени да направят дубъл срещу оборите от Единбург, които добре започнаха сезона", заяви Сър Кени.

324