Феновете на Нюкасъл искат уволнение на Брус


Н. Гавазов

Членовете на Асоциацията на феновете на Нюкасъл Юнайтед (NUST) гласуваха с мнозинство за освобождаването на Стив Брус от поста мениджър на отбора.

Според Daily Mail, повече от 94% от гласовете на феновете са били за призив към ръководството да уволни Брус.

"След седмия пореден мач от Висшата лига без победа и осми във всички състезания, след само седем победи в последните 37 мача, има ясно изразено недоволство от страна на феновете в Уулвърхемптън в събота. Това намери своя път във всички социални медии, подкасти и уебсайтове.

Попитахме нашите членове дали смятат, че Стив Брус трябва да се оттегли в интерес на Нюкасъл Юнайтед? Повече от пет хиляди души отговориха за 12 часа. 94,3% казаха  "да“.

Обединението настоятелно съветва  Нюкасъл Юнайтед и мениджъра  Стив Брус да слушат феновете си.

Недоволството сред нашите фенове е напълно оправдано и притесненията, за които говорят феновете, са очевидни за всички. Ситуацията в отбора неизбежно води до още по -голям гняв на феновете по трибуните. Това може да повлияе негативно на играчите, които са предизвикани да запазят присъствието си във Висшата лига.

Оптимизмът на феновете е много нисък и Нюкасъл Юнайтед е в опасност да изпадне за трети път при настоящия собственик “, се казва в съобщение на NUST.

След седем кръга във Висшата лига на Англия Нюкасъл е на 19 -то място в класирането с 3 точки в актива.

325