Футболистите на Арсенал се извиниха на феновете


Н. Гавазов

Полузащиниците на лондонския Арсенал Сеск Фабрегас и Джак Уилшър, а също така и нападателя Робин ван Перси след поражението с 1:2 от Бирмингам във финала на Купата на Лигата поднесоха на страниците на Twitter своите извинения пред запалянковците на отбора. Така отбора на Арсен Венгер изпусна шанса за първи път от шест години да се бори за трофей.

„Поздравявам Бирмингам! Този отбор има огромен потенциал. Уверен съм, че те не са казали последната си дума през сегашния сезон. И огромно благодаря на нашите фенове за подкрепата", написа испанския национал.

„Всичко, което мога да кажа на нашите запалянковци: аз много съжалявам....Сега на нас ни е много тежко, но ние сме длъжни да се сплотим и да се опитаме да удържим победи в останалите три турнира, в които продължаваме участието си. Ние сме длъжни да се движим напред. Още един път - извинете ни", написа Уилшър.

„На мен ми е много мъчно, че не успяхме да занесем Купата на лигата в Северен Лондон. Благодаря за поддръжката и още един път моля да ни простите", споделя Ван Перси.

 

195