МакЛийш: Готвим сюрприз за Арсенал


Н. Гавазов

Мениджърът на Бирмингам Алекс Маклийш е уверен, че неговия отбор е напълно готов да поднесе сюрприз във финала за Купата на Лигата срещу фаворита, за какъвто несъмнено се смята Арсенал. Както е известно, двата отбора се срещат утре от 18:00 часа на „Уембли" в мач, който ще определи настоящия победител в турнира.

„Ние не сме толкова добри както Арсенал, от тази гледна точка да играем с къс пас. Но ние ще играем своя си футбол и аз се надявам да успеем да изненадаме противника си. Това ще бъде игра 11 срещу 11 и те не са никакви свръхчовеци и напълно сме способни на успех", заяви Маклийш за Sky Sports.

Бирмингам спечели за последно Купата на Лигата през 1963 година и това дава допълнителен стимул за „сините" да се опитат да се преборят за трофея.

„Привържениците на отбора са зажаднели за трофеи и ние ще направим всичко възможно да ги зарадваме и те да бъдат горди с отбора си. Ако всеки играч даде на терена всичко от себе си да не се пести, ние можем да постигнем необходимия резултат. На финал сме и това е особено събитие за нас, но искаме още. Искаме да победим", допълва мениджъра на Бирмингам.

 

94