Тухел: Ще трябва да покажем най-добрата си игра


Н. Гавазов

Мениджърът  на Челси Томас Тухел говори за подготовката за финала за Купата на Англия срещу Лестър Сити.

"За нас е много лесно да се подготвим за предстоящия финал за Купата на ФА, тъй като всички сме ядосани на себе си заради пропуснатата възможност да осигурим ранен достъп до Шампионска лига за следващия сезон и заради лошото ни представяне срещу Арсенал. Сега сме изправени пред задачата да се съсредоточим само върху финалната среща.

Ще трябва да покажем най-добрата си игра. Лестър е много силен отбор и заслужават да стигнат до финала. Няколко дни след финала ще изиграем мач с тях за правото да влезем в топ 4. Малко любопитно е, че играем два финала с един и същи отбор. Ще бъде невероятно трудно, но ние се чувстваме готови за тази битка", заяви Тухел.

В събота, 15 май, ще се проведе финалът за Купата на Англия между Челси и Лестър Сити. Срещата започва в 19:15 часа българско време.

А във вторник, в мач от 37-ия кръг на Висшата лига, двата отбора отново ще се срещнат помежду си. Челси има 64 точки и заема  4-то място в класирането на английската Висша лига 2020/2021. Лестър (66) - на трето място.

393