Интересът на Барселона към Фабрегас вече е мъртъв


Н. Гавазов

Интересът на Барселона към капитана на Арсенал Сеск Фабрегас в момента е „мъртъв". Това заяви директорът на каталунците Раул Санлехи в интервю за Cadena Ser. Според боса, в момента в плановете на „блауграна" не влиза съживяване на офертата към испанския национал. Както е известно, миналото лято Барселона се опита да върне обратно на „Ноу Камп" своя бивш футболист, но Венгер все пак успя да убеди Сеск да остане на „Емирейтс".

„Фабрегас е страхотен каталунски играч. Той е играл като дете за нас и винаги е добре дошъл в Барселона за мача от Шампионската лига. В момента обаче ние нямаме интерес към него и всичко е мъртво около евентуален негов трансфер на „Ноу Камп", заяви Санлехи.

Говорейки за предстоящата среща между двата отбора, босът призна, че това ще бъде един труден мач, тъй като Арсенал е голям отбор и е един от претендентите за спечелване на Шампионска лига.

Арсенал е един от основните претенденти за спечелване на Шампионската лига. В момента те са много по-балансирани и опасни от миналата година. Ние признаваме, че срещу тях ни очакват много тежки мачове", завършва директорът.

 

128