Тевес: Не ми пука от недоволните фенове на Юнайтед


Н. Гавазов

Капитанът на Манчестър Сити Карлос Тевес не се притеснява, че феновете на Манчестър Юнайтед могат да го освиркват в срещата между двата отбора през този уикенд. Бившата звезда на „червените дяволи" се завръща „Олд Трафорд" с надеждата да нанесе втора поредна загуба на бившия си клуб, но смята, че спечелването на трите точки не стои само в негов личен план, а по-скоро, защото „гражданите" имат нужда от тях.

„Не ми пука изобщо за хората, които ще ме освиркват по време на срещата на „Олд Трафорд". Не съм притеснен да отида и да играя там. Миналата година също имаше много недоволни, но аз напълно ги разбирам. Като привърженици те просто защитават своя клуб, а аз в момента съм техен противник. Нито един фен на Юнайтед обаче няма да каже, че аз не давам всичко от себе си по времето, когато бях там. Може би дори те все още не разбират причината, поради която аз си тръгнах. Но такаа е във футбола", заяви Тевес за Sky Sports.

"Аз съм професионален футболист и когато съм на терена и ме освиркват добре разбирам, че това е цената, която трябва да платя понякога. Но това не ми се отразява по никакъв начин. Винаги дербитата са нещо красиво и специално. Аз съм играл в тях в Аржентина и Бразилия, но в Англия те са наистина нещо специално. А да играеш срещу Юнайтед е голям стимул, но това не е само заради личното ми отношение. Тук става въпрос, че ние трябва да отидем и да вземем трите точки, защото ни трябват", завършва Тевес.

 

167