Болтън се опитва да привлече Карлос Вела


Н. Гавазов

Мениджърът на Болтън Оуен Койл все още има надежда, че може да привлече в редиците си под наем до края на сезона нападателя на Арсенал Карлос Вела, съобщава Sky Sports. Както е известно, мексиканският национал, който се забърка в скандал през октомври е твърда резерва на "Емирейтс" и почти не е играл през този сезон. Арсен Венгер пък от своя страна е готов да го преотстъпи на клуб, в който той ще може да играе редовно и да трупа игрова практика.

Към този момент е известно, че Валенсия също проявява интерес към Вела Вела и испанците са много близо до него. Койл иска обаче на всяка цена да подсили нападателната мощ на отбора си и Карлос е един от малкото варианти, които има пред себе си. Специалистът е в много добри отношения с Венгер и французинът трудно би му отказал да му преостъпи Вела.

"Остават още няколко дни и ще видим какво ще стане. Ако получим зелена светлина, тогава смятаме да се възползваме и да вземем Вела", сподели Койл, който чака отговор от Венгер относно възможността мексиканският национал може да заиграе под наем на "Рийбок Стейдиъм".

Освен нападателя, с трансфер в Болтън е свързан и Шон Райт-Филипс от Манчестър Сити. Койл обаче отказа да потвърди за интерес към него.

"Имаме интерес към няколко футболисти. Ще се опитаме да привлечем поне един-двама", обясни специалистът.

 

100