Рейна: Искам да бъда част от отбор, който има шанс за титли


Н. Гавазов

Испанският вратар на Ливърпул Хосе Рейна за пореден път потвърди своята преданост към клуба си, с когото го свързва дългосрочен контракт, изразявайки при това своята увереност, че на „Анфийлд" му предстои да спечели още много трофеи. Независимо, че 28-годишният страж подписа през април миналата година нов 6-годишен договор, около неговото бъдеще в Ливърпул постоянно се спекулира и вратарят постоянно е изпращан в различни отбори. Самият испанец призна, че в момента кариерата му на „Анфийлд" преживява трудни моменти, но също така той изрази своята увереност, че клубът преживява преломен момент и нещата ще вървят към добро.

„Имало е моменти, когато ние не играехме достатъчно добре, когато бе много трудно да запазим позитивното си настроение, но това е футбола и за бъдеш силен отбор ще трябва да се сражаваш всеки ден. Когато при нас нещата вървяха на зле, аз направих всичко възможно, за да помогна на отбора си да бъде по-добър и се опитах да запазя позитивното си настроение", цитира официалният сайт на Ливърпул думите на Рейна.

„Ние всички се намираме в една лодка и искаме да покажем такива резултати, които наистина можем да покажем. И  със своята позиция мога само да поддържам съотборниците си и да внеса своя принос в това дело. Миналата година подписах нов договор и той изтича след пет години. Съвършено ясно е, че аз искам да бъда част от отбора, който има шансове за спечели титли и големи трофеи. Отбор, в който играят добри играчи и аз очаквам, че това ще се получи и Ливърпул ще се върне на равнището на което се намираше преди", завършва вратарят.

 

77