Уест Хем се готви да привлече 15 нови футболисти


Н. Гавазов

Президентът на Уест Хем Дейвид Голд призна, че ръководството на клуба обмисля сериозно вариант при който да бъдат привлечени 15 нови играчи през зимния трансферен прозорец. Независимо, че дългът на лондончани е в размер на 100 милиона паунда, Голд и неговият партньор Дейвид Съливан за готови да отворят чековите си книжки, за да бъде избегнато отпадането на „чуковете" от Висшата лига на Англия, което е свързано също така и с финансови загуби.

Името на един от новобранците вече е известно. На практика, лондончани се разбраха с Астън Вила за привличането на полузащитника Стив Сидуел. Освен него, на „Ъптън Парк" могат да се появят още 14 нови футболисти.

Имаме 15 свободни места. Това е в буквален смисъл. Работим по привличането на нови играчи и ако успеем да подпишем с трима от тях, това ще бъде наистина голям успех. Аз не мога да разгласявам какви са нашите планове, защото целта ни е да изпреварим своите конкуренти, които също се опитват да се подсилят. Поради това сме длъжни да действаме безшумно", заяви Голд за London Evening Standard

 

94