Ходжсън: Разгневихме запалянковците


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън даде своя коментар относно домакинската загуба от Уулвърхемптън с 0:1 в среща от 20 кръг на Висшата лига на Англия. Наставникът избяга от дежурните фрази и отбеляза, че равенството е било най-справедливия резултат. До злополучния за „мърсисайдци" мач „вълците" не само заемаха последното място в групата, но нямаха победа като гости през сегашния сезон. На „Анфийлд" обаче възпитаниците на Мик Маккарти излязоха много мобилизирани и това се забеляза от самото начало.

Ливърпул, независимо от завръщането в строя на своя капитан Стивън Джерард и наличието в състава на Фернандо Торес показа много скучен футбол, а грубата грешка в отбраната на „червените" доведе до единствения гол в мача, автор на който стана Стивън Уорд. Ходжсън призна, че той и играчите са разстроени от загубата - първата от Уулвс за последните 27 години.

„Това беше игра под тази, на която сме способни да демонстрираме и която искам да гледам. Искам да отдам дължимото и на „вълците", но така или иначе не ни провървя. Може би резултатът трябваше да бъде 0:0, но и той не покрива нашите надежди и очаквания", заяви Ходжсън за ВВС.

"Имахме лош ден. Стараехме се, но не успяхме да доведем атаките си до сполучлив край. Разгневихме запалянковците си и аз ги разбирам. Но не трябва да отхвърлят даден играч заради един мач. Искахме възраждането ни да започне с точи мач, но не се получи. Ще е неправилно да се паникьосваме, но и аз имам обяснение за резултата", завършва Рой.

 

214