Ходжсън: Не съм в конфликт с Торес


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън обясни своето решение да не пусне на терена в срещата от 6 кръг от груповата фаза на Лига Европа срещу Утрехт нападателят на „мърсисайдци" Фернандо Торес. По-рано през миналата седмица наставникът заяви, че ще използва испанският национал и отсъствието на звездата на отбора в снощният двубой породи спекулации, че Ходжсън е бесен на Торес заради слабата му игра през уикенда срещу Нюкасъл.

Днес обаче, в интервю за Sky Sports мениджърът на Ливърпул поясни, че медицинският щаб на клуба го е посъветвал да не рискува с пускането на нападателя, тъй като има голяма вероятност Торес да получи сериозна контузия.

„Аз пак казвам, че първоначалната ми идея беше да използвам Фернандо. Обмислях наистина вариант да му дам почивка преди мача с Фулъм, но след това реших той да играе. Треньорът по физическата подготовка и медицинския щаб обаче ме посъветваха да променя своето решение и да оставя Торес извън групата. Нямам никакъв конфликт с него", заяви Ходжсън за Sky Sports.

 

94