Пти: Този Ливърпул е нещо специално


Н. Гавазов

Бившият халф на Арсенал Емануел Пти заяви, че настоящият Ливърпул му прави по-силно впечатление от "артилеристите" от шампионския сезон 2003/04.

"Изпитвам голямо уважение към бившите си съотборници, но като гледам Ливърпул и какво правят през последните няколко години ...

Хората ги приемат много сериозно сега, защото спечелиха европейския трофей, но истината е, че те бяха такива през последните две-три години.

Удивително е това, което правят. Рядко се случва да видим, когато един отбор печели толкова много мачове и доминира над конкурентите си през цялото време.

И Арсенал, и този Ливърпул са страхотни отбори, но за мен този Ливърпул е нещо специално. Трудно е да се обясни как се чувствам, когато гледам Ливърпул, но не помня да мисля същото, гледайки "Непобедимите".

Те ми направиха по-силно впечатление от "Непобедимите" на Арсенал. Почти съм сигурен, че феновете на Арсенал няма да се зарадват от това. Но трябва да бъда честен. Когато гледам техния отбор, виждам мотивация, темп, изобилие от талантливи играчи. Това е различно ниво", заяви Пти пред Daily Mirror.

150