Клоп не се безпокои от формата на Ливърпул


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви след загубата от Челси с 2:0 в Купата на Англия, че не се безпокои за формата на своя отбор.

В събота "червените“ претърпяха първото си поражение през този сезон от Висшата лига, като загубиха при гостуването си на Уотфорд с резултат 3:0.

А във вторник вечер Ливърпул претърпя второ поредно поражение, като загуби от Челси с 2: 0 във ФА Къп. Въпреки това Клоп  бе доволен от много аспекти от играта на своя отбор и не вижда причина за безпокойство.

"Загубата с 2:0  не е хубава, но в този случай резултатът може лесно да се обясни. Направихме две огромни грешки при отбелязването на головете.

Играта, показана тази вечер, бе напълно различна от играта срещу Уотфорд. Играхме много лошо срещу Уотфорд. Днес играхме не толкова лошо.

Хареса ми реакцията ни. Хареса ми начина, по който играхме. Понякога бяхме много добри.

Това бе супер интензивен мач. Направихме седем промени  в състава и знаехме, че мачът ще бъде такъв. Но формата не ме  притеснява. Това е футболът.

Никога не сме мислили, че ще бъде лесен сезон, че ще бъде лесен период, че ще има лесен мач тази вечер. Нищо подобно. Винаги ни е било трудно, но днес бяхме много добри. Просто не ни достигна малко в решаващите моменти и трябва да признаем това", заяви Клоп.

220