Пирес посъветва Погба да остане в Юнайтед


Н. Гавазов

Бившият футболист на Арсенал и на френския национален отбор Робер Пирес е убеден, че полузащитникът Пол Погба трябва да остане в Манчестър Юнайтед.

"Много хора говорят за този трансфер, защото Манчестър Юнайтед е похарчил много пари. Може би на Пол му е било трудно да се справи, особено в началото. Но мисля, че той трябва да остане в Юнайтед. Това е един от най-добрите и най-големите  клубове в света. Погба има недовършена работа тук.

Юнайтед  се съгласи да похарчи много пари, защото вярваше в него. Пол може да стане истински лидер на отбора. Когато клуб плаща много пари за един играч, това означава, че той  вярва в него. Много е важно да се знае това. Сигурен съм, че Погба разбира всичко. Юнайтед  вложи много пари в него, така че е важно той да остане и да даде това, което може.

Знам, че Реал и Зидан искат да купят Пол. Може би е трудно да се устои. През следващия сезон Юнайтед ще играе в Лига Европа, а  всеки футболист  иска да играе в Шампионска лига. Може би Погба иска да спечели този турнир заедно с мадридския клуб, но мисля, че футболът му е страхотен за Висшата лига", заяви Пирес.

469