Евертън - Хъл Сити: Без шансове за тигрите


Н. Гавазов

Евертън - Хъл Сити
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 18.03.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Пол Тиърни

Евертън, който продължава борбата за попадане в топ 6, посреща борещия се за своето оцеляване Хъл Сити. Точките са еднакво важни за двата тима, а евентуален провал на "карамелите" почти сигурно ще означава край на по-високо място в крайното класиране.

В интерес на истината Евертън чудесно се представя през новата година. Хората на Куман спечелиха 6 от деветте си мача, като единственото поражение дойде на гости на Тотнъм, при това "карамелите" показаха много достоен футбол и дори имаха инициативата в края на срещата. В момента мърсисайдци на седмо място, на две точки след Манчестър Юнайтед, но и с два мача повече от "червените дяволи".

Хъл Сити се бори колкото може и е ясно, че няма да се предаде до последно. "Тигрите" направиха нулево равенство на "Олд Трафорд" в началото на февруари, след това победиха с 2:0 Ливърпул, а в миналия кръг се наложиха с 2:1 над Суонзи. Това са успехите на тима в последните шест мача, не по-малко важно е, че хората на Марко Силва не са отчаяни и във всеки мач показват желание за победа. В момента "тигрите" се намират в опасната зона, но са само на точка от спасителния бряг.

Боласие, Бесич и Макарти са аут от домакините. Гостите не могат да разчитат на девет футболисти, но тази епидемия продължава през целия сезон, така че едва ли има голямо значение за Хъл.

Фаворит в мача е Тотнъм. Разликата в класите на съперниците е огромна, така че ще е безумие да се търси друг резултат, още повече, че Евертън има само една загуба тук, а в последните си шест мача на "Гудисън" бяха записани шест победи. Съветът ни е гол на Лукаку, победа за "карамелите" и до 2.5 гола в двубоя.

Прогноза: Евертън - Хъл Сити 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
165