Палас - Уотфорд: Кадровите проблеми ще препънат орлите


Н. Гавазов

Кристъл Палас - Уотфорд
Стадион: "Селхърст Парк", Лондон
Дата: 18.03.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Набиращият сили Кристъл Палас посреща потъващия Уотфорд и ще е интересно да видим, дали тази тенденция ще се запази. Ако това се случи, разликата между двата тима ще се намали и е много вероятно в следващите няколко кръга двата отбора да разменят местата си.

Палас записа две победи, като особено впечатляваща е тази на терена на УБА. Като цяло "орлите" имат три успеха в последните си пет мача във Висшата лига, което е почти толкова, колкото в предишните 22 мача. Тези последни успехи позволиха на тима да се напусне опасната зона, макар и само точка над нея.

Уотфорд отказа Арсенал от всякакви надежди за титла в края на януари, а след това хората на Валтер Мадзари победиха и Бърнли. След това обаче тимът допусна две поражения и равенство, въпреки двете си домакинства. Така Уотфорд изпадна от топ 12 и сега се намира на 7 точки от опасната зона - няма никакво място за спокойствие.

Домакините влизат в мача без Бентеке, Уикъм, Манданда, Соаре, Фламини, реми и Ван Анхолт. Гостите имат по-малко кадрови проблеми - аут са Перейра, Сарате, Уотсън, Кабаселе и Капу.

Гледайки моментната форма на съперниците, фаворит в мача е Палас. Въпросът е, дали кадровите проблеми на домакините няма да се отразят на играта им и те да не успеят да преборят съперника си.

Прогноза: Кристъл Палас - Уотфорд 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
127