Съндърланд - Бърнли: Котките ще хвърлят всичко в мача


Н. Гавазов

Съндърланд - Бърнли
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 18.03.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Робърт Мадли

Съндърланд посреща Бърнли в опит да спре серията от три поредни загуби, хората на Шон Дайк обаче имат намерение да се завърнат на победния път и едва ли има по-добър начин от това в срещата с аутсайдера.

В края на януари и началото на февруари Съндърланд направи равен с Тотнъм и победи с 4:0 Палас на собствения му стадион, което даде надежда на феновете на тима. Последваха три загуби с общ резултат 0:8 и "черните котки" отново се озоваха на последното място в класирането.

Бърнли се намира високо в таблицата, на 12-то място, което се дължи на четирите победи от шест мача между Коледа и края на януари. След това тимът изпадна в криза и взе само 2 точки от пет двубоя. В крайна сметка хората на Дайк са на 7 пункта от опасната зона, което за Англия няма как да осигури спокойствие.

Макнеър, Катермол, Уотмор, Аничебем Кирхоф, Гибсън, Пиенаар и Динеър от домакините са аут за мача. Гостите са без Дефо, Марни, Попе и Лонг.

Съндърланд няма друга алтернатива и ще хвърли всичко в двубоя преди двете гостувания и домакинството на Манчестър Юнайтед. Всяка една загубена точка ще значи изтъняване на надеждите за спасение, поради това хората на Дейвид Мойс ще направят всичко възможно, за да вземат мача.

Прогноза: Съндърланд - Бърнли 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
121