Уотфорд – Уест Хeм: Равностойно реми


Н. Гавазов

Уотфорд - Уест Хем
Стадион: "Викаридж Роуд", Уотфорд
Дата: 25.02.2017г.
Час: 19:30
Съдия: Крейг Поусън

Уотфорд и Уест Хeм ще закрият със среща помежду си съботният ден от 26-я кръг на Висшата лига. И двата отбора гравитират около средата на таблицата и разстоянието между тях е само 2 точки, така че можем да очакваме равностоен мач.

"Стършелите" са корав съперник, който вече показа, че може да изненада всеки съперник, макар че в последно време започна да изпитва колебания. На "Викъридж Роуд" Уотфорд допусна само едно поражение в предишните 6 двубоя от всички турнири, но пък победите са едва 3, а в тях отборът не впечатли кой знае колко. Роберто Перейра и Пантилимон са сигурни отсъстващи за домакините, а все още под въпрос са Кабаселе, Амрабат и Хуан Сунига. Голмайсторът Трой Дийни отново ще води атаката на тима заедно с новото попънение Нианг, а в центъра на терена Мадзари ще заложи най-вероятно на Бехрами, Том Клевърли и Етиен Капу.

Уест Хeм продължава да се изкачва в класирането с подобрена игра, макар че от време на време записва разочароващи резултати като поражението с 0:4 от Манчестър Сити в началото на месеца. "Чуковете" са вече на 10-то място в таблицата с актив, колкото Стоук и само на 5 точки от 8-я Уест Бромич. Любопитното при лондончани са последните резултати, според които при гостувания отборът се представя много по-добре. На своя "Олимпийски Стадион" Уест Хeм има едва една победа и цели 3 загуби в предишните 5 мача, докато при визити е точно обратното - 3 успеха срещу едно поражение. Славен Билич продължава да е с цял куп кадрови проблеми, тъй като в лазарета ще останат този уикенд със сигурност Огбонна, Гьокхан Торе, Диафра Сако и Анди Керъл, а неясно е състоянието още на Алваро Арбелоа, Нордтвайт, Масуаку, Аарън Кресуел и Сам Байрам.

Очакваме добър мач, в който ще видим много положения и борба между добри и корави съперници. Бихме казали, че Уотфорд има домакинското предимство, но пък Уест Хeм се чувства в последно време по-удобно в гостувания и ще е интересно да видим дали тази тенденция ще продължи. Въпреки това, не очакваме някой от отборите да успее да надделее в съботния сблъсък, което ще доведе до подялба на точките.

Прогноза: Уотфорд - Уест Хeм 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
123