Мидълзбро – Уест Хем: Двата отбора ще поделят точките


Н. Гавазов

Мидълзбро - Уест Хем
Стадион: "Ривърсайд", Мидълзбро
Дата: 21.01.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Мидълзбро приема Уест Хем в 22-я кръг на Висшата лига в опит да продължи малката си серия без поражение. И двата отбора са в долната половина на таблицата и имат нужда от повече точки, за да удовлетворят очакванията на привържениците си.

Домакините в последните три двубоя нямат допуснато попадение в своята врата след един успех и две равенства. Въпреки това, победата беше за ФА Къп, а в първенството вече в 4 срещи Боро не триумфирал, което оставя новаците само на 4 точки от зоната на изпадащите. Антонио Бараган, Гастон Рамирес и Даниел Аяла няма да могат да вземат участие за Мидълзбро, а Джеймс Хъсбънд продължава да не е напълно готов.

Уест Хем записа три поражения без реализиран гол и отпадане от ФА Къп, а проблемите около бъдещето на Дмитри Пайет в клуба допълнително влошиха атмосферата в отбора. След това обаче дойде лондонското дерби с Кристъл Палас, което завърши класически 3:0 за "чуковете" и ги изкачи на 12-то място. В лазарета са Гьокхан Торе, Диафра Сако, Артур Масуаку и Алваро Арбелоа, докато Койоте и Андре Аю са на турнира Купата на африканските нации. Пайет пък вече изрази нежеланието си да играе за лондончани и също няма да е на разположение на Славен Билич.

Равностойна среща между колебливи в представянията си съперници, които обаче притежават много по-голям потенциал. Мидълзбро е добър домакин и ще се опита да владее повече топката, но и с по-голямо внимание към това да не допусне гол, отколкото да вкара. Уест Хем едва ли ще се втурне в атаки от първата минута, за да търси попадение и всичко това ни кара да прогнозираме равен резултат.

Прогноза: Мидълзбро - Уест Хем 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
132