Потърсете изненадата в УБА - Хъл Сити


Н. Гавазов

Уест Бромич - Хъл Сити
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 02.01.2017г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг

В един от мачовете от 20-я кръг на Висшата лига на Англия УБА приема Хъл Сити. Отборът на Тони Пюлис е явен фаворит в сблъсъка, но колективът на Майк Фелън изпитва остра нужда от точки и не е изключено този двубой да поднесе една от изненадите на кръга.

"Дроздовете" имаха много трудна програма през декември, изправяйки се срещу Уотфорд, Челси, Суонзи, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Саутхемптън. УБА се представи като истински средняк - претърпя поражения от грандовете и взе всичко срещу останалите тимове. Особено впечатляващо се представиха хората на Пюлис в миналия кръг при гостуването си на "светците", когато "дроздовете" направиха обрат и взеха трите точки. Така УБА се озова на осмо място в класирането, на точка от седмия Евертън.

Хъл Сити се намира на другия полюс, след като "тигрите" не успяха да запишат нито една победа през декември. Те загубиха 4 от своите шест мача и в два завършиха наравно, като не успяха да вкарат голове в 4 от срещите си. След тези резултати тимът се смъкна на 19-та позиция, само с точка над последния в класирането и на три пункта от 17-я. Положението все още не е безнадеждно, но е очевидно, че Хъл Сити трябва да започне да печели.

Домакините са без Бераино, Ленихън, Кийн и Макрегър, които са контузени. Гостите не могат да разчитат на Луер, Ернандес, Брус и Одубаджо.

В момента УБА е без загуба в последните си 4 мача срещу Хъл Сити, с две победи и две равенства. Няма да изненадаме никого, ако кажем, че "дроздовете" са фаворити, след като хората на Пюлис се представят много силно у дома си, а "тигрите" имат защита, която допусна 41 гола през този сезон и провали тима в много от двубоите му. И все пак срещата има предпоставки да поднесе и изненада. Нямаме кой знае колко аргументи за да подкрепим това предположение, но дали натоварената програма на домакините, евентуално подценяване на противника и малко повече късмет за гостите няма да помогнат на "тигрите" да измъкнат нещо? Съветът ни е да се използва двоен знак в прогнозата - "1Х" - а при липса на такава възможност почитателите на изненадите могат с чиста съвест да опитат "Х", а останалите да играят "1".

Прогноза: УБА - Хъл Сити 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

11 декември Челси - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
14 декември Уест Бромич - Суонзи 3:1 (Висша лига)
17 декември Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 0:2 (Висша лига)
26 декември Арсенал - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
31 декември Саутхемптън - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)

Хъл Сити:

10 декември Хъл Сити - Кристъл Палас 3:3 (Висша лига)
14 декември Тотнъм - Хъл Сити 3:0 (Висша лига)
17 декември Уест Хем - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
26 декември Хъл Сити - Манчестър Сити 0:3 (Висша лига)
30 декември Хъл Сити - Евертън 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Хъл Сити

49 срещи
16 победи за Уест Бромич
16 равенства
17 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 64:62 за Хъл Сити

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
190