Съндърланд – Уотфорд: Домакините ще дадат сериозен отпор


Н. Гавазов

Съндърланд - Уотфорд
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 17.12.2016г.
Час: 17:00
Съдия: Робърт Мадли

Изпитващите множество кадрови проблеми Съндърланд и Уотфорд излизат един срещу друг в 17-я кръг на Висшата лига. "Черните котки" са все още в дъното на класирането, а гостите са в средата на таблицата и минимум равенството трябва да е целта им от тази среща.

Домакините продължават да не успяват да показват добър футбол, но поне има леко подобрение и борбеност в играта им на свой терен. На "Стейдиъм ъф Лайт" Съндърланд има само две поражения в последните 5 мача, а тези загуби дойдоха от грандовете Арсенал и Челси. Пади Макнеър, Лий Катърмоу, Линден Гуч, Джак Родуел, Дънкан Уатмор и Ян Кирхоф са все още в лазарета, а под въпрос са Стивън Пиенар, Хавиер Манкило, Били Джоунс и Виктор Аничебе.

Уотфорд започна да показва лек регрес в представянето си в последно време и 3-те поражения в последните 4 кръга го доказват. "Стършелите" обаче все още държат мястото си в средата на класирането и могат да си позволят лек моментен застой. Една от причините за слабата игра безспорно може да се потърси в липсващите Кенеди, Джа Джедже, Крей Каткарт, Адриан Мариаппа, Роберто Перейра, Стефано Окака и Валон Бехрами, макар че за последният има шанс да го видим игра.

Резултатите на двата отбора са идентични в последните им 5 мача и ще е интересно да видим кой ще тръгне в положителна насока. Съндърланд има домакинския фактор на своя страна, но пък Уотфорд е по-стабилен през този сезон и би трябвало да може да удържи поне хикса.

Прогноза: Съндърланд - Уотфорд 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
160