Манчини: Роналдо може да бъде спрян само с полиция


Н. Гавазов

Манчини: Роналдо може да бъде спрян само с полиция

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо може да бъде спрян само с полиция. Както е известно, миналогодишните победители в първенствата на Испания и Англия ще се срещнат утре на „Етихад Стейдиъм" в мач от петия кръг на Шампионската лига. Хората на Манчини се нуждаят от задължителна победа, ако искат да имат някакви шансове за излизане от групата.

Но това няма да е толкова лесно, тъй като самият Реал се намира далече от класирането си за плейофите, а второ, в състава на испанците играе един от най-добрите футболисти в света Кристиано Роналдо. Според Манчини, неутрализирането на португалеца може да стане само чрез сирената на полицията.

„Смятаме да позвъним на полицията. Надявам се, че Роналдо ще има лоша вечер в сряда. Много е трудно да спреш играч, който е способен да вкарва по един или два гола във всеки мач", заяви Манчини в интервю за The Guardian.

„За него това ще бъде важно събитие, а за неговия отбор важна игра. Те имат намерение да излязат от групата, а за Роналдо това ще е първо завръщане в Манчестър", добави Роберто.

 

  Сподели
132