Погба: Без видеото не бих казал, че това е дузпа


Н. Гавазов

Погба: Без видеото не бих казал, че това е дузпа

Полузащитникът на националния отбор на Франция Пол Погба сподели мнение за победата с 2:1 над Австралия в мач от първия кръг на груповата фаза на Мондиал 2018.

"Нас винаги ни критикуват, без това не може. Нормално е. Даже когато играх със своите приятели, ние се критикувахме един друг, но не възприемахме това на сериозно. Винаги има недоволни хора. Ние не приемаме това близо до сърцето.

Играя, защото обичам да играя. Концентриран съм върху своята игра и не обръщам внимание върху каквото и да е. Доволен съм от това, че треньорът ми е доверява. За мен най-важното са отборът и семейството. Коментариите не ми влияят.

Австралия е достатъчно силен отбор. Те добре се представиха в защита, играха много плътно. Постараха се да нямаме положения, но за нас това стана стимул да играем по-добре.

Може би не ни достигаше техника и скорост през първото полувреме, но това го поправихме след почивката, максимално се постарахме да покажем по-добрата версия от себе си. Разбираме колко уникални и трудни са мачовете от Световното. Усетихме това срещу Австралия.

Имаше ли дузпа срещу австралийците? Без видеото не бих казал, че това е дузпа, но съдията прегледа ситуацията и отсъди дузпа в наша полза. След видеоповторението стана ясно, че това е дузпа", заяви Погба.  

  Сподели
455