Силва: Роналдо е незаменим


И. Ангелов

Силва: Роналдо е незаменим

Кристиано Роналдо е незаменим, според неговия съотборник в Португалия Бернардо Силва. С идването на Световната купа шампионите от Евро 2016 се подготвят за първата среща в груповата фаза, в петък срещу Испания, която се счита за една от фаворитите за спечелване на състезанието. 33-годишният Роналдо може би излиза в последната си Световна купа в кариерата и ще цели успех.

Крилото на Манчестър Сити Бернардо Силва вярва, че Кристиано се е превърнал в незаменим играч за отбора си, който отбор обаче има достатъчно дълбочина. Marca цитира:

"Важно е хората да разберат, че той е незаменим. Когато той напусне след него остава една силна група, която ще може да задържи това ниво. Надявам се аз да съм сред тези играчи. Аз имам амбиция и очевидно ще дам всичко за отбора. Когато Кристиано спре, ние ще загубим най-добрия играч в португалския футбол.

"Ще опитаме да задържим нивото си в национала, но това не ме тревожи в момента. Всичко трябва да е естествено.

"Силата на Роналдо е неговата амбиция. Той е играч с пет Златни топки и пет Шампионски лиги, който изигра над 10 сезона с повече от 40 вкарани гола. Всичко това накуп е огромно постижение."

  Сподели
591