Ернандес: Нямаше проститутки


Н. Гавазов

Ернандес: Нямаше проститутки

Нападателят на Мексико Хавиер Ернандес-Чичарито коментира информациите, че отборът си спретнал оргия с 30 проститутки преди да излети за Русия. Напомняме, че Гилермо Очоя, Марко Фабиан, Раул Хименес, а също така Хонатан и Джовани дос Сантос бяха уловени от камерите с непознати девойки. Жълтата преса веднага предположи, че това са проститутки, а някои псевдо медии дори стигнаха до там да твърдят, че жриците на любовта са били 30 на брой.

Журналисти, близки до отбора, отрекоха слуховете още същата вечер, но не зависимо от това някои медии продължиха да спекулират с темата, в опит да увеличат читателската си аудитория.

След като Карлос Салседо обясни какво се е случило по време на въпросната вечер, сега това направи и Чичарито.

"Искам да изясня ситуацията, но тази тема ме измори. Но истината е, че ние просто празнувахме моя 30-ти рожден ден. Дадоха ни свободна вечер и почивка за целия следващ ден. А на следващия ден вече летяхме за Копенхаген. Организираха ми празник и аз поканих всички играчи.

Всички дойдоха, без Хесус Корона, той не успя по лични причини да присъства и се извини за това. Започнахме заедно, а след това дойдоха други хора, някои от играчите си тръгнаха, всеки можеше да напуска, когато си поиска. Имаше много непознати. И на мен ми е смешно да слушам всички тези разговори за екскорт, нямаше такова нещо. Това само показва неуважението към хората, които дойдоха да ме уважат", заяви Чичарито пред NBC Sport.

  Сподели
460