Реал отупа Малага и излезе начело (видео)


Т. Михайлов

Реал отупа Малага и излезе начело (видео)

Реал Мадрид разби с 4:1 като гост Малага и излезе начело в класирането след 7-ия кръг на Примера дивисион. По два гола за “Белия балет” отбелязаха Кристиано Роналдо и Гонсало Игуаин. Крис пък намали срама на домакините.

Малага започна малко по-добре и в началото Куинси застраши Касияс. В 20-ата минута дойде първата опасност пред Родриго Галато като Игуаин стреля в гредата. Малко след това и Сами Кедира нямаше шанс, удряйки напречния стълб.

В 30-ата минута Реал поведе. Роналдо центрира отдясно и Игуаин с лекота пусна топката в мрежата. Минута преди почивката Кристиано удвои след отлична акция на Йозил, завършила с прекрасна асистенция.

Малко след подновяването на играта Лос Меренгес поведоха с 3:0. Точен от дузпа бе Кристиано Роналдо, а наказателният удар бе отсъден за фаул срещу Йозил. В 54-ата минута Крис намали отблизо.

В 65-ата минута Гонсало Игуаин вкара втория си гол в мача, отново след пас на Кристиано Роналдо. До края Карим Бензема изпусна две добри положения, но и това 4:1 беше достатъчно, за да може Реал да поведе класирането с точка пред Барселона и Валенсия.

Видео: Тук

  Сподели
146