Барселона нападна агента на Златан Ибрахимович


Н. Гавазов

Барселона нападна агента на Златан Ибрахимович

Барселона заплаши да прекрати договора си с представителя на Златан Ибрахимович Мино Райола, след като той си позволи да разкритикува в пресата действията на Пеп Гуардиола, съобщава AFP. Вчера Marca публикува интервю с агента на шведския нападател, в което той коментира, че положението на Златан в Барселона е „сюрреалистично" и основна вина за това има старши треньора на тима.

„Изпълнителният комитет на борда на директорите на Барселона иска публично да денонсира поведението през последните няколко дни на представителя на нашия играч Златан Ибрахимович, сеньор Мино Райола, чиито декларации поставиха под въпрос честта и нравствените качества на нашия треньор Пеп Гуардиола", се казва в изявление на уебсайта на испанския шампион.

„Тези изявление са оказали влияние върху отношенията между играч и треньор, и са явно нарушение на договора, която компанията на сеньор Райола има с клуба. Нашият правен отдел обмисля възможността за отмяна на настоящия договор и прекратяване на годишната премия, която сеньор Райола получава от клуба", завършва съобщението.

 

  Сподели
205