Асприля получава титулярното място в ЦСКА


FUTBOL-TV

Асприля получава титулярното място в ЦСКА

Нападателят във форма за ЦСКА Данило Асприля ще започне като титуляр в предстоящото домакинство на Етър, пише "Тема спорт".

Двубоят с последния в класирането тим от Велико Търново е в събота от 17:45 часа на стадион "Българска армия“. Колумбиецът се разписа в последните два мача на червените – вкара дебютните си попадение за тима при гостуването на Черноморец Балчик за купата на България (3:0), а след това отбеляза и при шампионатната визита на Крумовград в Коматево (4:1), след като се появи от резервната скамейка. Бившият футболист на Литекс все още не е стартирал от първата минута за първенство, след като пристигна в Борисовата градина през лятото. Той бе с нарушена подготовка заради сагата около трансфера му от Бейтар Йерусалим, а след това близо месец лекуваше и контузия. Вече Асприля е напълно готов за игра и дори е офанзивният футболист в най-добра форма на "Армията“. Данило се готви на максимални обороти по време на паузата за мачове на националните отбори и ще получи доверието на Нестор Ел Маестро на върха на атаката.

Срещата с Етър ще пропусне капитанът Амос Юга, който е наказан заради натрупани жълти картони. Любопитно е, че той вече търпи втора санкция този месец, след като в неговото начало бе изгонен с директен червен картон при победата с 2:1 именно над болярите във Велико Търново. Непосредствено застрашени от наказание в състава на ЦСКА са Тибо Вион и Джонатан Линдсет, които имат по 4 официални предупреждения от началото на сезона.

  Сподели
133